Recenzije

Makeup revolution rumenila koja volim

March 21, 2017 Unknown 16 Comments

Moja prva paleta rumenila, moja ljubav. Ja sam osoba koja ima neku medium normal  boju koze. Ni tamnu, ni svetlu. Imam utisak da bez rumenila moje lice izgleda bezivotno. I ne mogu bez njega, uvek moram makar malo rumenila da stavim na kraju i gotova sam. U tu svrhu odabrala sam da vam predstavim  jednu paletu rumenila koju najvise volim.





Na prvi pogled, boje mozda deluju kao da su jake, ali ustvari su vrlo nezne. Daju licu taman onoliko koliko mu treba. Naravno ima tu vise nijansi i ne koristim bas sve, ali su mi sve lepe i sve ih volim.





Pakovanje je simpaticno. Ne deluje preterano luksuzno, a opet ne deluje ni jeftino. Skroz je pristojno.Jako mi se dopada sto ova paleta sadrzi i veliko ogledalo koje nekad pomogne, ako nemam drugo.



Trenutna cena ovog rumenila je 8,40 e. Sto znaci da vas jedno rumenilo izadje 1,05 e. Sto i nije tako puno kada uzmemo u obzir da se radi o rumenilima koja su sama po sebi vecih dimenzija nego senke.



Mozete primetiti da mi fali jedna nijansa, da, strasno sam nespretna. I sad mi je ostao ovaj mali delic te boje i njega cuvam. 




Da predjemo na moje omiljene i ne tako omiljene nijanse. Pa prvo da kazem da ih sve volim, ali ne koristim sve tako cesto. 
Najomiljenija od svih mi je definitivno nijansa pod brojem 2. Ona je nezna i suptilna kajsijasto - roze boja. Zaista predivno izgleda na licu i skroz prirodno. Nijanse koje najmanje koristim su 3.,4. i 8. Boja pod brojem 3. mi je nekako previse jaka za dan, pa je izbegavam. Dok boje pod brojem 4. i 8. koristim kad je leto i kada zelim dodatno da naglasim jagodice, dok ih u zimskom periodu izbegavam.



Sve u svemu, ovo je zaista moja omiljena paleta rumenila. Koristim je i za sebe i dok sminkam druge. 
Zaista sam zadovoljna i kvalitetom i cenom.
Postoji jos jedna verzija ovakve palete ''Sugar and Spice'' se zove, 
ona sadrzi nesto jace boje, ko voli da ih nosi klik ovde za vise informacija.




Pogledajte jos i Makeup revolution iconic pro 2 recenziju, klik >>>OVDE<<<<
Kada naucujete sa njihovog zvanicnog sajta, postarina je dosta skupa i ne isplati se porucivati samo jedan proizvod. Umesto toga mozete naruciti i u Srbiji, vise o tome pogledajte >>>OVDE<<<

___________________________________

Imate li vi omiljeno rumenilo? Imate li nesto od makeup revolution proizvoda? Kakvi su vasi utisci? 

16 comments:

  1. Imam ovu i meni je fantasticna. Volim Makeup Revolution. Njihova sminka mi je najbolja.

    Charming Coco

    ReplyDelete
  2. Odlična recenzija! Ja koristim neko iz Farmasi kolekcije i zadovoljna sam, uglavnom zajedno sa bronzerom. :) I ja više volim izgled lica kada stavim rumenilo.

    makeupreporter.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno :* Nazalost nisam jos nista probala od farmasi kozmetike, ali svakako da planiram :)

      Delete
  3. Zbog svoje prirodne rumenilosti,na sebi ne stavljam rumenilo, ali kada su moje klijentkinje u pitanju, vodim veliku brigu da imam kvalitetna rumenila, tako da samk se ovom postu bas obradovala. Konkretno ova rumenila koristila nisam ali mislim da bi mi sjajno dobrodošla, međutim mogu se pohvaltiit da sam koristila makeup revolution senke i da su izvanredne, tako da verujem da su im i rumenila jako koristna. Imaću ih u vidu, tako da ako ih kupim u nekoj bliskoj buducnosti, javljam misljenje. Odlicna recenzija!

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je sto sam pomogla :) Hvala ti puno :* :* :*

      Delete
  4. Jako mi se dopadaju rumenila kao i sam post, na prvi pogled sam pomislila da su previše tamna ali svočevi su dokazali da nisu. :) #mojsminkeraj

    ReplyDelete
  5. Marija Magični Svet LepoteMarch 22, 2017 at 1:59 PM

    Odlična recenzija! Zaista u početku deluju tamno, no to ipak nisu. Ja već dugo merkam njihovu paletu senki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga :) Paleta je zaista divna i jos nije skupa :) :*

      Delete
  6. Kombinacija boja je neverovatna, ja odavno trazim nesto slicno :)
    Savrsen post, kao i uvek ♥

    ReplyDelete
  7. Kako je lepa :) Obavezno cu je kupiti, odavno je merkam :) ♥
    Super post ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Hehe, i ja sam pisala o mom omiljenom rumenilu, ali ova paleta me oduševila. Mislim da je rumenilo bilo treći proizvod za šminkanje koji sam počela koristiti. Nisam sigurna, ali mislim da je tako bilo :D. I dan danas obožavam to malo slatko stvorenje ^_^

    Moj mali kutak

    ReplyDelete

Makeup
Hair