Soping

Kineske, a moje omiljene.

March 25, 2017 Unknown 12 Comments

Resila sam ovaj put da pricamo o mojim skroz omiljenim cetkicama. Mozete li da verujete da ove cetkice imaju 2 godine? Koristene konstantno. Doduse deo seta ostao je u Srbiji, ponela sam samo one koje najvise koristim. Konkretno ove cetkice sa slike su vise od 2 godine koriscene svaki dan, eventualno svaki drugi.

Predstavljam vam moje omiljene kineske cetkice za sminkanje. Najjeftinije. Najbolje.


Ove cetkice porucila sam sa sajta aliexpress, platila normalno vizom, i cekala na njih oko 2-3 nedelje. Ako svratite u njihovu prodavnicu, primeticete da je vreme isporuke od 20-40 dana. To naravno ne mora uvek da bude 40, a nece uvek bit ni 20, to zavisi od praznika, zadrzavanja na carini i slicno. Mogu reci da su oni posiljku poslali i najkracem mogucem roku i meni odmah dostavili broj za pracenje posiljke. S obzirom da je postarina potpuno besplatna, ja sam zadovoljna  brzinom kojom je paket stigao.


Da, u pitanju su kineske cetkice, kopija real techniques cetkica, koje sam ja platila 13 e . U setu sam dobila 14 cetkica. Vecina cetkica je za lice, koje su vece i same po sebi skuplje kada se kupuju odvojeno. Originalne ovakve cetkice bi me kostale bar tri puta vise, kako nisam bila spremna za taj veliki korak odlucila sam se za kopije. I zaista nisam zazalila. Ako cemo iskreno nisam ljubitelj kopija, ali sto se tice cetkica nemam nista protiv. Ne volim kopije sminke i kozmetike, ali cetkice spadaju u pribor koji naravno operem pre upotrebe svaki put.


Moram reci da je kvalitet neverovatan. Zaista apsolutno vrede svaku paru, a mozda i vise. Kao sto sam vec spomenula, koristila sam ih svaki dan i nisam primetila da im je otpala jos ni jedna dlaka.
 I posle konstantnog pranja i sminkanja, pranja i sminkanja one su kao nove.


Ovu cetkicu ispod koristim za puder u kamenu za onaj deo ispod ociju, kada fiksiram korektor. Naravno moze se koristiti i za druge stvari, kao na primer hajlajter,konture, rumenilo, bronzer.
Ako niste sigurno oko stvari koje sam spomenula.
Post o konturisanju je >>>OVDE<<<
Post od priboru za konturisanje je >>>OVDE<<<
Post od rumenilima je >>>OVDE<<<
Post o bronzerima je >>>OVDE<<<


Cetkicu ispod koristim naravno za tecni puder.Mada puder uglavnom nanosim bjuti blenderom, ovu cetkicu koristim kod dela lica gde zelim bolje prekrivanje. Kombinuje ta dva.
Vise o bjuti blenderu pogledajte >>>OVDE<<<.


Cetkicu ispod koristim za hajlajt, odgovara mi je sto je na krajevima uza, pa mogu bolje da manipulisem.


Cetkica ispod mi je neizostavni deo svakog sminkanja. Nju koristim za fiksiranje pudera na licu. 


Zadnja cetkica kod mene ima istu svrhu kao i prethodna, desi se nekad da mi je jedna prljava, pa je dobro sto uvek imam rezervnu.

Dlacice su sinteticke, sto meni i vise odgovara jer se bolje peru. Bez obzira sto nisu prirodne one su zaista jako mekane i prava je milina koristiti ih. Sa ovim cetkicama nisam imala problem da mi se drska odvaja, da dlacice ispadaju, da se boja sa njih ne skida, ili da se boja sa dlacica ispira. Sama drska cetkice je metalna. Uvek mogu lepo da skinem cak i najjace boje i vodootporne pudere.

Jedan zaista jak kvalitet, s obzirom da se radi o kinezima. Cetkice su stigle bas onakve kakve su na slici. Sluzile su mi odlicno, a sluze me i dalje i prosto ih obozavam. Ovo su definitivno moje omiljene cetkice i ne znam zasto bih pored ovih imala potrebu za originalnim.
Trenutnu cenu ovih cetka mozete proveriti >>OVDE<<< , ali obratite paznju jer oni cesto imaju neka snizenja i popuste.

_________________________________________________


Imate li vi ove ili neke kineske cetkice? Kakva su vasa iskustva?

12 comments:

  1. Divne su slike :)
    Inace, i ja sam se iznenadila kvalitetom pojedinih kineskih cetkica, stvarno mogu da se pronadju oodlice ♥

    JL Blog

    ReplyDelete
  2. Jao odlicne ! Vjerujem da su jako dobre.

    Charming Coco

    ReplyDelete
  3. Ja sam zaista pristalica kineske kozmetike, i nemam predrasude o istoj, sve dok ona stize fino upkovana cime osigurava sterilnost i ciistocu proizvoda! Volim da eksperimentisem zato i volim tu sminku! S obzirom na sve spomenuto, ja sam se zaista bradovala ovom postu! Cetkice su sjajne i verujem da cu ih i sama poruciti. Odlicann post

    Gotičarka

    ReplyDelete
  4. Slike su prelepe :) <3 i ja imam kineske cetke i odusevljena sam njima :) ove nemam ali prelepo izgledaju :D

    ReplyDelete
  5. moje sve cetkice su sa kineskih stranica i ja sam odusevljena njima, nebi bas davala previse novaca za originalne, kad se na kineskim stranicama mogu naci odlicne cetkice za puno manju cijenu.. ove dvije zadnje cetkice su mi se najvise dopale izgledom, nadam se da cu i ih i ja isprobati uskoro
    MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  6. Beautiful! <3
    I'd be happy friendship blogs ♥
    Julia Shkvo

    ReplyDelete
  7. Četkice su predivne. Divan post, kao i one :D

    Moj mali kutak

    ReplyDelete

Makeup
Hair