Soping

Haljina sa sajta EnjoyOurs

June 02, 2017 Unknown 23 Comments


Nedavno sam uspostavila saradnju sa sajtom EnjoyOurs. U suštini to je kineski sajt kao i bilo koji drugi. Ipak postoji nešto što ga izdvaja od gomile, a to su cene. One su zaista daleko povoljnije od drugih sajtova. Doduše ovde su stvari raznolike. Možete pronaći svašta od igle do lokomitive. I gluposti i lepe stvari.

Ja sam, kao bloger dobila 10 dolara. I za taj novac ja sam odabrala haljinu i ajlajner. O njemu ćete imati priliku da čitate u nekom o narednih postova. Sada da pričamo o haljini. 




Nisam uspela da pronadjem na sajtu opciju da prebacim dolare u eure, ali sam usput konvertovala na nekom drugom sajtu, i cena haljine ispadne 7 e. I to je cena bez popusta. Uz kod BTL10 dobijate još 10% popusta. Poštarina je besplatna. Sve što vam je potrebno da biste naručili je kreditna kartica. Ne morate čak ni da pravite profil na njihovom sajtu, možete se jednostavno ulogovati uz pomoć Facebook-a.


Čak i da nisam dobila ovu haljinu na ovaj način, sada bih ozbiljno razmišljala o tome da je kupim, jer realno i kod naših kineza u Srbiji je skuplje. Kako god. Paket mi je stigao za tačno 3 nedelje.



 I zaista je bio jedno prijatno iznenadjenje. Uopšte nisam očekivala ništa nosivo. Nisam znala šta da očekujem, s obzirom da su cene duplo manje od drugih sajtova. Medjutim kada sam videla haljinu, oduševila sam se. Obožavam opuštene haljine u kojima se prijatno osećam i ne brinem o tome da li je prekratka, da li mi se nešto vidi ako se sagnem ili čučnem. To mi nije potrebno u toku dana da još i tome razmisljam i kada biram šta ću obući pre biram komfor nego modu. Ipak, ova haljina je zaista jednostavna i uklopljiva uz sve. 


Četiri boje su ponudjene na sajtu i svaka je simpatična, ali kako volim ovaj military fazon, ja sam se opredelila za maslinasto zelenu.Pogledajte OVDE. Kaiš ne ide sa njom, ovaj kaiš sam dobila uz neku drugu haljinu i verujem da svako od vas ima sličan. Običan pojas kaiš, a može i bez njega. Mada, s obzirom da sam ja mršava ne volim kada mi je sve ravno oko tela, te uvek biram naglašen struk. Što se tiče materijala, ni tu me nisu razočarali. Pomislila sam da će mi stići nešto tanko i providno, ali pogrešila sam. Materijal jeste sintetika, ali je lagan i nekako lepršav. Nije providan. Ne osećam da me guši ili da mi smeta. Baš je nekako prijatan. Ubedljivo ono što mi se najviše svidelo kod ove haljine je dužina. Baš mi se dopada to asimetrično, kada je nazad malo duže, na taj način zaista nema šanse da mi nešto bude kratko.
Ja sam je uzela u S veličini i ona mi skroz odgovara. Dakle imam 50 kg i visoka sam 164 i haljina mi je onako kao da je šivena za mene. Dakle nema nekih razlika u dimenzijama izmedju njihovih i naših veličina.


Da se razumemo, ovo je promotivni proizvod i ja imam obavezu da pričam o njemu, ali ja nemam problem da kažem šta mislim i nemam nikakvu obavezu da lažem. Tako da svaki put od mene možete očekivati istinu. I kažem vam je ova haljina vredna pažnje.

Ono što mogu reći na kraju to je da sam zaista zadovoljna, kupovala sam i skuplje haljine i kvalitetnije, ali ovo je jedna zaista povoljna o kojoj neću mnogo brinuti, ako je i uflekam ili pocepam, lako ću uzeti drugu, s obzirom da je baš jeftina, a pritom je prijatna za nošenje i odlična za dan i dnevne kombinacije. Haljinu možete poručiti OVDE ili pogledati više ingormacija o njoj. 


______________________________

Kako se vama dopada haljina? Koja boja vam se najviše svidja? 

23 comments:

  1. Great look:) Have a nice day!
    http://www.swiatwkolorzeblond.com/

    ReplyDelete
  2. You look gorgeous in this dress my dear, I love clothes in army green color :-)

    ReplyDelete
  3. Predivno ti stoji draga :)

    ReplyDelete
  4. Prelepa je haljina, boja mi se bas svidja, i kao i uvek, prelepo ti stoji ♥

    ReplyDelete
  5. Odlican post! Haljina ti jako dobro stoji!
    http://www.mihaailo.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Thanks a lot :D

    love the color and this dress look perfect on you :D

    NEW YOUTUBE POST | What I got in the last few weeks in May. :o
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  7. Bas je slatka haljinica i predivno ti stoji :-*
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/?m=1

    ReplyDelete
  8. Divna haljina!! 😻😻😻

    ReplyDelete
  9. Draga Tijana, baš prije koji dan sam vidjela ovu haljinicu na nekoj od tvojih društvenih mreža i oduševila sam se kako ti savršeno pristaje. Počev od boje pa sve do samog modela. Nisam mogla dočekati da nađem vremena i pročitam detalje o njoj, kao i tvoje iskreno mišljenje. Stvarno sam oduševljena.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  10. That is a really nice dress. Perfect for the summer!
    Have a good evening
    (we follow via GFC, Bloglovin, G+ and Instagram; maybe you would like to follow us, too?)

    ReplyDelete
  11. Haljina je jako lepa, za 7e je odlična, za tu cenu ovde se ne može naći :)

    ReplyDelete

Makeup
Hair