Recenzije

Urban decay ELECTRIC recenzija

May 28, 2017 Unknown 39 Comments


Nije tajna da je urban decay jedan od mojih omiljenih brendova. Ne mogu se baš pohvaliti niskim cenama, ali se mogu pohvaliti izuzetnim kvalitetom. Uvek je bolje imati jednu stvar koja je kvalitetna, nego 5 lošijeg kvaliteta. Tako sam upravo i ja razmišljala kada sam odlučila da kupim baš ovu paletu.

Urban decay ELECTRIC



Ono što me je najvise kod nje privlačilo su boje. Izobilje drečavih, neon i jakih boja. San svakog šminkera koji voli da ekperimentiše. Znate da sam trenutno u Francukoj, ovde mogu da poručujem sa zvaničnih sajtova bez razmisljanja o poštarini, a isto tako mogu da trknem uvek i do sephore, s obzirom da mi je udaljena svega 10 minuta kolima. Cena ove palete na Urban decay sajtu je 47 e, dok je u Sephori 51 e. Ja uvek pratim cene i gledam da ugrabim ako bude nešto na akciji.



Paleta dolazi u kutiji koja ima isti logo, boje i sliku kao i sama paleta sa prednje strane. Dakle isto je i unutra i spolja. I to mi je bilo jako simpatično. Kutija takodje sa unutrašnje strane ima neki zeleni dezen i sve nekako deluje skupoceno, kako bi i trebalo s obzirom koliko sam je platila. Sama paleta je dosta teška, napravljena je od tvrde plastike i otvara se i zatvara uz pomoć magneta.


Unutra nalazi se 10 boja. Deset savršenih i jakih boja. Roze nijansa pod nazivanom SAVAGE je potpuno mat, bez trunke sedefa i sljokica. Zapravo skoro sve boje su mat kada se nanesu, mada kada ih gledam ovako u pakovanju, izgledaju kao da imaju sitne sljokice, mada se one ne primećuju na oku. Prva boja, tačnije siva, pod nazivom REVOLT je srebrna sa sljokicama. Ona mi služi kada želim ove druge boje da obogatim šljokicama,a može i pojedinačno da se koristi. GENZO plava ima sitne mikro sljokice u sebi, kao i THRASH žuta, CHAOS tamno plava i SLOWBURN narandžasta. Tirkizna FRINGE mi deluje sedefasto/metalik kao i FREAK zelena. URBAN je jaka ljubičasta pomalo metalik i JILTED tamno roze sa plavim podtonom, pomalo metalik. Kod boja koje sadrže sljokice, sem REVOLT-a, te sljokice su toliko sitne i toliko mikro, da se jedva primećuju. Zaista ispada kao da su sve boje mat ili blago metalik. 



Pigmentacija je neverovatna. Sve boje mi deluju neon. Jake. Upečatljive. Efektne. I nikako za dan. Mogu poslužiti kao jedna boja će biti istaknuta u večernjim časovima, ali čini mi se da ako se više njih pomeša deluje kao scenska šminka. Toliko su jake. I snažne.


Mislim da vam je jasno koja je koja boja i nema potrebe da posebno naglašavam, jer sve boje su drugačije i nema sličnih.


Boja koja mi se najviše dopala je svakako CHAOS plava, boja koja je začudjujuće jaka i nenadmašiva. Boja koja mi se najmanje dopala je svakako REVOLT, mislim da joj ovde nije mesto. Nekako mi se ne uklapa. Realno ova nijansa metalik siva-sljokičasta prisutna je u većini paleta. Imam ovakvih nijansa već 15. Nije mi bila potrebna jos jedna, ali kad je već tu, ne mogu da se požalim na kvalitet, ali svakako je nepotrebna ovde.


Što se tiče naziva palete, tu su skroz pogodili. Ovo i jeste električna paleta i boje su upravo takve. Što se tiče sastojaka svake boje,  ukoliko želite da proverite da li ste alergični i slično. To možete uraditi OVDE.


Ja sam pripremila za vas mini tutorijal, čisto da vidite kako ove boje izgledaju na oku.


1. Prvo što sam nanela je urban decay prajmer za senku za oči. Zatim mat roze pod nazivom SAVAGE. Nanosim se je samo na pregibu oka.



2. Sledeća na redu je elektično plava pod nazivom CHAOS, doduse ovde njena boja i ne dolazi toliko do izražaja jer kada se pomeša sa roze ona dobija ljubičasti ton.


3. Dalje sam se malo zanela, pa sam zaboravila da uslikam jedan korak, ali shvatićete već.
Dakle na sredini kapka nanela sam SLOWBURN. I na početku THRASH.


I naravno da tu nisam stala, nisam čak ni završila look, možete primetiti da mi fali ajlajner i maskara. Sve sam na brzinu skinula i nanela samo električnu plavu i u sredini URBAN ljubičastu i vrlo malo metalik sive pod nazivom REVOLT. Čisto da biste mogle da vidite plavu boju u pravom svetlu.
Pa sad da vas pitam, da li vam deluje električno?



Kada sumiram utiske na kraju. Ova paleta je pravo otkriće. Pravo osveženje. Apsolutno vredi taj novac i kupila bih je opet. Malo je reći da sam oduševljena. Imate moju toplu preporuku, nećete pogrešiti.

Možete me zapratiti na instagramu ukoliko želite da pratite najnovije slike i dešavanja OVDE.


_______________________________________

Da li ste već probale urban decay senke? Ili ovu paletu? Kakvi su vaši utisci? 


39 comments:

  1. Deluje da zaista vredi izdvojiti toliko novca za nju. Što se mene tiče deluje savršeno! Još kad ti to ukombinuješ svaka reč je suvišna :)
    Magični svet lepote

    ReplyDelete
  2. Woow kakve boje....isprobaćeš ih na meni kad dođem u Pariz hehehe , mada mislim da to više stoji baš mladim devojkama :)

    ReplyDelete
  3. Divne nijanse. Baš izgledaju električno.:)

    Minnah's Life

    ReplyDelete
  4. Bravo Tico,sminka je sjajna kao i uvek a paleta deluje super :)
    Jvncc

    ReplyDelete
  5. Wonderful pallete for girls with great make up experience.I have to get it :-)

    ReplyDelete
  6. Kako su prelepe boje ♥
    Ja se verovatno ne bih usudila da ovo ikada stavim na sebe, ali znajuci tvoje sposobnosti u sminkanju, sigurna sam da ces se sa njom bas zabaviti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je prava rec draga Jana. Upravo to. Zabavicu se sa njom :) Hvala puno :*

      Delete
  7. Iako preferiram zemljane i neutralne boje, zaista se obradujem eksperimentisanju ovakvim ludm bojama. Ova paletica me ja zaista odusevila. Sadzi fenomenalne tonove, pigmentacija je sasvim korektna, i sigurna sam da cu je i sama nabaviti... Zaista odlicna recenzija, predivno si nam predstavila ove senke.

    Visit me, Gothic

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja takodje preferiram neke neutralne nijanse, ali ovo, ovo mi je bilo neophodno kad mi padnu lude ideje na pamet :D A pigmentacija je ludilo :D hvala draga :*

      Delete
  8. This palette is giving me life. I love it and will look into getting it.

    http://www.fashionablyidu.com/2017/05/heat-wave.html

    ReplyDelete
  9. Loving Urban Decay cosmetics! <3
    Happy Monday :)
    https://anjage.com/

    ReplyDelete
  10. This make up is amazing!!! really beautiful colors, perfect for summer ;)
    Thank you for your visit and a comment and of course I invite you to come back again ;)
    would you like to follow each other on GFC ?
    Let me know on my blog, and ill follow you back ;)
    Greetings,
    http://perfectlyimperfect92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wooow paleta je vrh!
    Uzvratila sam follow i nadam se da ces ostaviti komentar na mom postu --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/05/tourist-outfit-zaful.html

    ReplyDelete
  12. This palette is beautiful, it has fantastic colors. The make-up you made was wonderful.
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  13. Thanks a lot :D

    OMG sweetie :o The shades are amazing!!! nice colors!

    NEW REVIEW POST | AVON MARK: Color Corrector Cream SPF 50
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  14. Kakve boje!!! Paleta izgleda savrseno! Ja licno ne koristim te "drecave" boje ali mi se svidja kad neko ume da ih iskombinuje i to izgleda extra :)

    ReplyDelete
  15. Sećam se kada sam je prvi put videla u Amsterdamu, a onda prosto pala u trans kada sam videla cenu i rekla - nema šanse! Za profesionalne šminkere i one koji zaista vole ovakve boje vredi kupiti, ali mislim da sam ja dobro postupila što je nisam kupila jer mislim da ovakve boje ne bih često koristila. Bolje je da prištedim za neku od njihovih NAKED paleti pa da jednu priuštim sebi. :D
    Sumanuto kvalitetna paleta, pigmentacija me je oduševila! :O

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skroz si upravu, ova paleta je fantasticna i boje su neverovatne i bas zato nije za svakodnevnu upotrebu i definitivno treba biti pazljiv sa njom

      Delete
  16. Majko moja poludeću za ovom paletom 🙆 merkam je samo tako 👀 Boje su fantazija a i pigmentacija 👌Uzela sam skoro Acid paletu od sleeka pa ce poslužiti dok ovu ne nabavim, jer gledam kad odputujem negde pa da je kupim ☺Slike su ti divne!

    ReplyDelete
  17. Wow, koja pigmentacija. Oduševljena sam. A boje su vrh. Prave za predstojeće noći :D.
    I ja sam neko ko više voli platiti malo skuplje, ali bar znam šta sam kupila, nego da dajem bruku para na loše proizvode.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  18. Ambalaza,pigmentacija,recezenija sveeee 5,svaka cast :)
    Novi post
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/2017/05/kako-biti-glamurozna.html?m=1

    ReplyDelete

Makeup
Hair