Recenzije

Najnovija Diorshow Pump'N Volume, da ili ne?

May 30, 2017 Unknown 13 Comments

Na našem tržištu postoji veliki broj maskara. I jeftinijih i skupljih i dobrih i loših. Pa kako onda pronaći savršenu u tom moru maskara? Ni jedno šminkanje se ne završava bez nje. Ona je nešto osnovno što svi imamo. Čak i kada pronadjemo neku dobru i dalje tragamo za boljom. Ima li kraja tome? Ili uvek postoji bolja? Ako mene pitate, odgovor je da. Čak i da imam savršenu, poželeću da probam neku drugu. Ipak, kako odabrati? Ono bitno je kakva su vaša očekivanja? Koji efekat želite da postignete? I onda u skladu sa tim potražite šta vam odgovara.

Šta ja želim?

1.Naglašene i crne trepavice
2.Ne predugačke
3.Da nisu slepljene

Boja mojih trepavica je tamno braon, te normalno da želim da budu crne i to dobijam sa gotovo svakom maskarom. Ne volim kad su mi preko dana trepavice do obrva. Smatram to neprirodnim. I to mi je više za veče, a kada to i želim, u tom slučaju postavljam veštačke trepavice. I ne volim slepljene trepavice, a takve uglavnom budu kada se trudim da maskarom izgledaju što veće. 

Ono glavno što sam ja tražila je maskara koja će u jednom potezu ispuniti sva očekivanja. Bez obzira na cenu, samo da pronadjem takvu. I upravo jesam.

Diorshow Pump'N Volume 

















U suštini, ovo je maskara-pritisni i dobijaš volumen. Navodno kada pritisnemo odredjeni deo bočice mi dodajemo više formule na samu četkicu maskare i time dobijamo jači efekat. Pakovanje sadrži 6 ml proizvoda.
Dakle, maskara izgleda luksuzno, kako bi i trebalo, s obzirom na cenu od 34 e.



Poklopac je sjajne crne boje, dok je donji deo bočice mat crni i gumiran.




Ovaj deo sa gumom mi se posebno dopada i mislim da bi bilo još bolje da je sve gumirano uključujući i poklopac. Ono što nije dobro. Kada dohvatite ovaj gumirani deo rukama koje su umazane slučajno ili namerno bilo kojim proizvodom poput pudera ili senke, on se naravno odmah preslika na bočicu i teško se skida. Dakle sa njom treba pažljivo rukovoditi isključivo čistim rukama.  

Pogledajte u kratkom videu o čemu se radi...




Pripremila sam za vas par slika da vidite ovu maskaru na ''delu''.




Ovo je samo moje oko bez maskare.


Dalje sledi uvijač za trepavice. Ona mala metalna spravica koje se svi plaše, a ja je uvek koristim sad već mahinalno. I pričaćemo o njoj u nekoj od narednih postova, a za sad pogledajte kako ona deluje.



Uz pomoć pritiska trepavice se blago savijaju i pripremaju za maskaru. I na sledećoj slici možete videti kako izgleda kada nanesem jedan sloj pomenute maskare.


I to je upravo ono što sam i želela od nje. Jedan potez i trepavice koje govore lepe smo i bez mnogo truda. Meni je žao što mi fotoaparat nije fokusirao na trepavice i nadam se da možete da vidite.


Poslednja slika prikazuje kako izgledaju trepavice posle 5 slojeva. Baš ono što ne volim i ne želim. Ipak uradila sam to čisto da vidite koliko ona može da bude jaka.



Sve u svemu. Ova maskara je skupa. Ova maskara se ne može pronaći u parfimerijama. Ova maskara je luksuzna. Ipak ako me pitate da li vredi, rekla bih SVAKAKO.  Ja ću je koristiti u jednom sloju i sigurna sam da će potrajati. I još sam isto tako sigurna u kvalitet i takodje znam da se trepavice neće mrdnuti, osim ako ne skinem proizvod. Ja sam zadovoljna i ovo je moja nova omiljena maskara.


____________________________________

Imate li vi omiljenu maskaru? Da li ste već probale ovu ili neku dior maskaru?

13 comments:

  1. Thanks a lot :D

    Seems to be an expensive product my dear but have amazing results!!!
    nice review

    NEW OUTFIT POST | My CLASSIC VERSION: Wedding Day Look.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  2. Od moje prve maskare,sa 14 god., pa sve do sada, probala sam ih na desetine- od skupih do onih najjeftinijih.Trenutno koristim jednu od tih najjeftinijih, od GR i prezadooovoljna sam.Kada zelim woo efekat- stavim vestacke i to je to😀😊...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto tako i ja draga :) Hvala na poseti :*

      Delete
  3. Love this mascara. Followed you, dear
    xoxo
    Liza
    Liza Corner | Instagram | Facebook

    ReplyDelete
  4. It seems to be a good mascara. I followed you, dear.
    Keep in touch!

    xx Veronica
    welcome to Mango Juice fashion blog

    ReplyDelete
  5. Omiljena mi je Maybelline -lash sensational, ako nisi obavezno je probaj :)))

    ReplyDelete
  6. I really like effect of this mascara :-)

    ReplyDelete

Makeup
Hair