Soping

Moja prva wishlista ZAFUL

April 25, 2017 Unknown 19 Comments

Ukoliko ste već čitale moje postove, možda znate da sam ostvarila svoju prvu saradnju nedavno. Nakon toga, javila mi se prijateljica i rekla da pokušam, zašto da ne i na drugim sajtovima. I naravno da me nije mrzelo, jer bože moj, ko ne voli besplatne krpice i pribor za šminkanje. Prijateljica o kojoj govorim, zove se Milica i ona je bila ljubazna da mi dostavi sve kontakte za saradnju i ovom prilikom želim jos jednom da joj se zahvalim, ko nije posetio njen blog Šminke nikad dosta, toplo vam preporučujem da svratite jer je njen blog jedan od mojih omiljenih. Hvala Milice. 

Dakle, dobila sam odgovor sa sajta ZAFUL da prvo namestim wishlistu, što ću u nastavku i uraditi.
Detaljno sam pregledala njihov sajt i moram priznati da imaju zaista veliki izbor odeće. I nisam mogla da odolim, a da ne ubacim i krpice. Do sada nisam pravila fashion postove, ali ako mi odobre saradnju, budite sigurne da će ih biti. 

Kako bih opisala svoj stil? Obožavam retro i vintage, ali to obično bude neki detalj u kombinaciji. Volim neki opusteni casual sik, jednostavna kombinacija uz zanimljive detalje. Da li su to patike koje odskaču, cipele, torba ili jak ruž. Što se tiče svečanijeg oblačenja, najradije biram neki minimalistički  stil, uglavnom su to jednobojne haljine u kombinaciji sa jačim ružem i nekim zanimljivim cipelama. Nekad naravno nisam raspoložena i obučem čega se prvo dohvatim i šta mi je najkomotnije. 
Leti najvise nosim haljine. A zimi džempere.

Nadam se da vas nisam udavila. 
Vreme je da vam pokažem šta sam izdvojila kao meni omiljeno sa pomenutog sajta. 
Dakle pričamo o stvarima koje bih ja prvo poručila.




1. Haljina sa prugama. Retro fazon. Nju bih najpre kombinovala sa braon cipelicama ili torbom. Ili i jedno i drugo. Jako mi se dopao ovaj neobican izrez u gornjem delu haljine. Ovakve haljine obično nosim svaki dan leti, tako da bi ovo bila jos jedna predivna u mojoj kolekciji. Obična, a neobična. Ova haljina je trenutno na super sniženju, više o tome pogledajte OVDE.


2. Sorc. Inače ne volim ove šorceve koji su sad u modi, sorc koji izgleda kao gaćice. Mislim, ok mi je kada ga obuče neka zgodna devojka i vidim je u gradu posle ponoći ili eventualno na plaži, ali smatram da nikako nisu za dan i zaista je nepristojno videti nekog da šeta gradom ovako u sred bela dana. Te sam ja izabrala jedan ovako zanimljiv šorčić koji podseća na suknjicu. Njega bih kombinovala uz starke ili uz neke sandalice. S obzirom da se radi o teksasu, on savrseno ide uz sve. Pogledajte više o njemu upravo OVDE


3. Košulja. Na sajtu su naveli da je ovo mini haljina, s obzirom da ne znam koja je dužina, ja bih je najverovatnije nosila kao tuniku. Kod nje mi se najvise dopao ovaj gornji deo sa golim ramenima, tako je elegantan, a opet može se nositi preko dana. Ona je trenutno na sniženju, kosta samo 16 e, bacite pogled OVDE.


4. Haljina. Obožavam belu boju, ona je toliko transparentna da može ići uz apsolutno sve. Kod ove haljine najvise su mi se dopali ovi čipkani detalji. Tako je jednostavna, a opet divna. Pogledajte cenu i više o njoj OVDE.



5. Sandale. Obuću obožavam i nikad mi ih nije dosta. Ove sandale smatram odličnim za svaki dan. Jako volim braon boju i mislim da daje tu neku retro notu. Više o njima i cenu pogledajte OVDE , kao i mnoge druge modele.


6. Torba.Moram priznati da sam sličnu torbu već imala, ali su mi nažalost ukrali. Lopovi lopovski. Tako da se nadam da ću imati prilike da poručim baš ovu koja liči na moju ukradenu. Inace volim jednostavne torbe. Ovo mi je najkomplikovanija koju sam imala. Sadrži čak tri boje. To je onaj detalj o kom sam pričala gore u postu. Kada se obučem recimo skroz u crno i nešto iskače. Nešto je posebno naglašeno. Čula sam da su torbe na njihovom sajtu jako kvalitetne, tako da bacite pogled ovde, ukoliko vas zanima cena.


7. Ponovo haljina. Iskreno ovo je haljina koju bih rado nosila svaki dan. Jako je opustena, a opet lepa. Malo me podseća na Tommy Hilfinger brend, verovatno zbog boje, a i detalja na rukavima. Njena cena nije velika, mislim da je skuplje kod kineza nego što je na ovom sajtu. Više o ovoj haljini i ceni pogledajte OVDE.


8. Ponovo haljina. Ponovo retro stil oblačenja. Opet jednostavna, a predivna. Pravi primer haljine uz koju bi odlično išla podignuta kosa i jak ruž. Što se tiče cene, ona je sad na nekom sniženju, više o tome pogledajte OVDE.




 9. Kaputić. Volim sljapave stvari, ali ne volim šljampave farmerke. Probala sam par puta, ali pošto sam mršava, ružno mi stoje. Dok je sa gornjim delovima situacija skroz suprotna. Uz ovo bih obukla nešto jednostavno i preko ovaj kaputić. Mislim da bi svima odlično stajao. Mršavim devojkama dao bi taj osećaj širine, a krupnijim devojakam bi sakrio višak kilograma. Ovaj kaput ni u Srbiji nećete naći povoljnije. Njegova cena je nešto manja od 20 e, pogledajte više o njemu OVDE.

10. Čokeri. Iskreno, nisam jos probala ni jednu od ovih popularnih ogrlica i moguće da sam ja medju retkima. Trend koji je zaludeo svet. Tako da, volela bih i ja da probam, čisto da vidim kako bi mi stajalo. Cena je više nego povoljna 4,77 e za set od 8 ogrlica. Više o njima pogledajte OVDE.



11. Držač za četkice. Jedan čini mi se baš koristam predmet. Četkice će uvek biti lepo i uredno složene, tako da ako budem imala prilike, probala bih i njega. S obzirom da mu je cena svega 4,50 e, nemam puno da izgubim. Više o njemu pogledajte OVDE.




12. Četkice, poslednje, ali ne i manje bitne. Slučajno sam naišla na ovaj set četkica i deluje mi jako simpatično, cena je zaista niska. Nema veze što su sintetičke, bar će se bolje oprati. Ako mi odobre saradnju, njih ću sigurno odabrati. Njihova cena je 6,68 e i mislim da je povoljna. Više o njima pogledajte OVDE.




Toliko od mene u ovom postu. Nadam se da vam se dopao moj izbor, ukoliko jeste, kažite mi šta vam se najviše svidelo ?

Hvala puno na poseti i komentarima, to mi zaista puno znači.

19 comments:

  1. Imamo sličan ukus kada je garderoba u pitanju. Apsolutno sve mi se dopada, ali torba- savršenstvo ! :)
    Inače, tu sam uvek da pomognem ♡♡♡

    ReplyDelete
  2. Odličan post, divne tvari si izdvojila :) ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Odlično odrađena wishlista! Najviše mi se dopada šorts, baš je nekako moj fazon! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Prelepe si stvari draga odabrala :) bas mi se svidja bela haljina i suknja :) i sama bih ih sigurno kupila <3 <3 <3

    Lepojkica i mama

    ReplyDelete
  5. Super izbor. Najviše mi se svidja prva haljina, kaputić i zelene četkice 😊💚
    Magični svet lepote

    ReplyDelete
  6. Divne stvari i wishlista, nadam se da će ti odobriti saradnju :D

    Delilah's Stories

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja se nadam :) Ipak je ovo prvi put da saradjujem sa njima, ko zna :D

      Delete
  7. Ne znam sta je lepse.. Apsolutno sve je savršeno, iskliktala sam i nadam se da uskoro ove stvari gledamo ,,uzivo'' kod tebe :D💗💗

    ReplyDelete
  8. Prije svega, od srca ti želim da prihvate tvoju saradnju. Posjetila sam sve i jedan od tvojih linkova i držim ti figice da uspiješ. Zaful ima predivne stvarčice i vjerujem da im je takav i kvalitet. Nisam sarađivala sa njima tako da ne mogu ništa više tvrditi osim da imaju fenomenalan izbor.
    Što se tiče tvoje liste predivna je, ali moram izdvojiti prvu haljinicu, kao i ove sandalice. Predivni su.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga, to mi puno znaci :) odobrili su mi saradnju :*

      Delete
  9. Uff odličan izbor, ne znam šta bih pre izdvojila <3 Sandalice su divne kao i košulja -haljina. Držim ti palčeve da te prihvate za saradnju! :)

    ReplyDelete

Makeup
Hair