Soping

Moja prva saradnja i wishlista

April 19, 2017 Unknown 18 Comments

Ne mogu da lažem i da kažem da mi nije drago. Zapravo zaista sam srecna. Ne zbog proizvoda koje cu dobiti besplatno. Već što vidim da ovo što radim vodi ka načemu. Kad sam počela da pišem blog nisam ni znala da postoji mogućnost da besplatno dobijem neke proizvode, testiram ih i pišem svoje mišljenje o njima. Čak i kada sam to otkrila, smatrala sam da je to jos daleko, tek sam početnik. Tako da mi ovo sada govori da napredujem. Napreduje i moj blog, i vidim da imam i sve više čitalaca, sve više klikova. Hoću samo da kažem hvala.

Eto, kontaktirali su me Kinezi sa sajta Bang good. I ponudili mi saradnju, ovde bi ja trebalo da sastavim neku wishlistu. Što ću i uraditi u nastavku. Ovo je moj prvi post ovog tipa, te molim svoje iskusnije koleginice da me isprave, ako negde grešim.

Dakle predstaviću vam ono što se meni najviše dopada sa pomenutom sajta Bang good. Sreća pa nemaju milion stvari i bilo mi je lako da se odličim.

Malo je reći da obožavam četkice, te sam ovom prilikom odabrala nekoliko ...


1.Ovaj set već imam i malo je reći da sam zadovoljna kvalitetom. To su definitivno moje omiljenje četkice za senku i ne kažem to samo zbog Kineza, kažem to jer zaista mislim. One kostaju 4,62 e i mislim da zaista vrede svaku paru. Poštarina je besplatna. Pogledajte vise o njima OVDE.




Sledeće četkice koje su privukle moju pažnju su ove preslatke jednorog četkice. Da, dobro ste čule. Njih nisam probala i one jesu malo skuplje, ali su jako simpatične i zanimljive. Više o njima i o ceni, pogledajte ovde.


I jos jedne četkice koje nisam probala, ali bih vrlo rado. Ipak su četkice potrošni materijal i mislim da se većina vremenom raspadne. Pa nije lose kupiti neke jeftinije i lako zameniti kada bude vreme.
Više o njima možete pogledati OVDE. Mislim da je odnos cene i kvaliteta odlican.


I jos jedna stvar koju obozavam i sa kojom često eksperimentišem u zadnje vreme su šljokice. Na licu ili kapcima su definitivno predivni detalj koji obožavam. Tako da sam odabrala i ove divne nijanse. Više o njima možete pogledati OVDE. U pitanju je 30 boja.


I jos jedna stvar koju već dugo želim da probam to je onaj mali silikonski čistač za četkice. S obzirom da često perem četkice, zanima me da li ovo nesto pomaže. Nije skup, tako da bih ga definitivno probala. Više o njemu pogledajte OVDE.


I eto, toliko od mene i toliko o tome šta bih ja prvo poručila sa ovog sajta. U svakom slučaju mislim da je vredan pažnje. Cene nisu velike i što je najbitnije, poštarina je besplatna.

_____________________________________

Da li ste vec porucivale sa ovog sajta? Da li vam se dopada moj izbor? I sta vam se najvise svidelo?




18 comments:

  1. Nisam poručuvala sa ovog sajta,ali jednorog četkice mi predivno izgledaju ♡

    ReplyDelete
  2. Draga Tijana sve je predivno, verujem da bi i moj izbor bio sličan.

    Magični svet lepote

    ReplyDelete
  3. Divno izgledaju cetkice! :*
    http://svetlepotebyandjela.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Nisam još čula za ovaj sajt, ali mi se dopada tvoja wishlist-a. :)

    http://facebook.com/dearcreditcard & http://dearcreditcard.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala draga :) Nisam ni ja pre nego sto su se javili, ali svidja mi se sto imaju manji izbor ali zanimljiv :)

      Delete
  5. Cestitam draga na saradnji <3 <3 <3 cetkice su predivne :) imam ovaj cistac cetkica i mogu da ti kazem da dosta pomaze i mnogo lakse se cetkice ociste :)

    ReplyDelete
  6. Cestitam na suradnji to je stvarno jedna jako velika stvar i za tebe i za tvoj blog. Samo nastavi tako dalje i zelim ti još puno suradnji i puno srece sa daljnjim blogovanjem. Ovaj post mi se jako sviđa.

    Novi post na mom blogu: http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  7. Ja imam brush egg za pranje cetkica i koristan je ako ti kolekcija nije prevelika,jer samo po jednu veliku cetkicu mozes da peres, za male je super. Lep post i lep izbor si napravila.

    ReplyDelete
  8. Draga Tijana, ja sam presrećna zbog tebe. Stvarno sam zavoljela tvoj blog i uživala u čitanju svih tvojih postova i zato se radujem napredovanju istog, kao i samom tvom uspjehu. Još jednom iskrene čestitke i da ih bude još više. Stvari koje si izabrala djeluju jako lijepo i moram se složiti sa tobom da šljokice izgledaju predivno, pa čak i na kapcima.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete

Makeup
Hair