Soping

Omiljeni proizvodi iz Lidl-a

March 19, 2017 Unknown 6 Comments

Odlucila sam da ovaj post posvetim lidlu i mojim omiljenim proizvodima. Znam da oni uskoro otvaraju svoj lanac prodavnica i kod nas u Srbiji. Vec sam bila u Lidl u Grckoj i ovde u Francuskoj i cini mi se da su proizvodi u svim prodavnicama identicni. Ne znam da li ce isto tako biti i kod nas, ali ako bude evo predloga sta bi ste mogli da kupite.





Prvo da vam kazem da obozavam da kupujem u ovoj prodavnici. Pre svega svi proizvodi su zaista kvalitetni, a dosta jeftiniji od drugih prodavnica. Bar jednom nedeljno lidl je neizostavni deo nase kupovine. Ono sto mi se kod njega i najvise dopada su odredjene stvari koje su postavljene u sredistu prodavnice i nemaju veze sa prehrambenim proizvodima. Nekad je to odeca, nekad obuca, nekad kuhinjski aparati, nekad preparati za kosu poput fenova i pegli. Svake nedelje je nesto drugo, a svaki dan u nedelji je neka nova akcija, a akcije i popuste svi volimo. Nemam predrasude sto se tice proizvoda da kazem ako je jeftino nije dobro. Volim da probam sve, pa tek onda da presudim kakav je proizvod. Oni takodje imaju i svoju aplikaciju za telefone i tablete, pa uvek mozete proveriti sta je danas aktuelno. Tako da kada idete u kupovinu namirnica za kucu uvek mozete da pronadjete i nesto sa strane, sto nije na spisku.


Jednom prilikom dosli smo u ovu prodavnicu da izmedju ostalog kupim i antiperspirant, odnosno dezodorans za pazuh. Koji mi je inace neizostavan posle kupanja. Imam tu naviku da posle kupanja odmah naparfemisem pazuh. Koristila sam prvo niveu, pa mi je posle odredjenog vremena izgubila dejstvo, zatim sam presla na dove, on takodje. Htela sam da pronadjem nesto novo i ugledala ovaj cien. Pomislila sam, hajde da probam. Kostao je 0,90 centi. Potrosila sam ga i naravno opet kupila. Jer je zaista dobar. U rangu je sa dove i niveom i nije nista drugaciji od njih, a cena je daleko niza.



U Srbiji redovno sama sebi nadogradjujem nokte gelovima i ostalim priborom, ali pribor nisam ponela u Francusku. Tako da sam prinudjena da nokte lakiram. Isto sam tako slucajno i naletela na ovaj lak i htela da mu dam sansu. Naravno odusevila sam se. Prvo sto mi se dopada boja, skroz je neutralna. Drugo, sto ovaj lak stoji na noktima bar 4 dana. A cena mu je nesto ispod 1 e.
Imaju oni u ponudi i neke druge lakove, ja sam evo naletela na ovaj sa efektom gela i zaista poseduje efekat gela i stvarno je dobar.



 Poslednja i moja omiljena stvar je ovaj parfem. On kosta 4,13 e. U pitanju je parfem, a ne toaletna voda. Za ovu cenu dobijate 50 ml proizvoda. Ja sam vec jednu bocicu potrosila i kupila drugu. Nemate mogucnost da birate izmedju razlicitih mirisnih nota, postoji samo ovaj i verzija za muskarce, cini mi se. Inace predivno mirise i zaista dugo ostaje i na kozi i na odeci.
 Nije jedan od poznatih originalnih parfema, ali za mene je sasvim dobar kao povoljan parfem koji cu spricati svaki dan kad negde krenem i kojeg mi nece biti zao da brzo potrosim.


Sto se tice cena koje sam navela, takve su ovde u Francuskoj, ne mogu da znam kako ce biti kod nas, ali pretpostavljam, tj ne sumnjam da ce biti prilagodjeno nasem standardu.

Toliko od mene u ovom postu. Iskreno se nadam da kada se vratim u Srbiju da ce Lidl vec biti otvoren i da ce me cekati ovi isti proizvodi i kod kuce.


_______________________________________


 Da li ste vec kupovale u Lidl-u, koji su vasi omiljeni proizvodi?

6 comments:

  1. Do sad nisam imala prilike da se sretenem sa ovim proizvodima ali mi se tvoja recenzija jako dopada! Zaista sjajno napisano! Uzivala sam u postu.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga, pa uskoro ces, ako si iz Srbije, koliko sam shvatila najavili su otvaranje pocetkom 2018. godine :)

      Delete
  2. Divan post, draga Tijana. Kod nas nema Lidla tako da se nisam susretala sa ovim proizvodima.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  3. Kupujem dosta u Lidla, živim u Hrvatskoj i doslovno mi je preko puta zgrade, tako da sam često tamo. Najdraži mi je ovaj parfem OBOŽAVAM GA! čak sam čula i za make up četkice, to bih voljela probati. Super post :*

    ReplyDelete
  4. Jeste, bile su makeup cetkice pre par nedelja cini mi se, bar ovde u Francuskoj. Iskreno nisam bila nesto odusevljena jer vec posedujem sve te cetkice pa mi nije bilo zanimljivo. Bio je set od 10 komada valjda sa futrolicom 8 e ili tako nesto :) Hvala puno :*

    ReplyDelete

Makeup
Hair