Recenzije

Novo u martu

March 30, 2017 Unknown 16 Comments


Kako se polako blizi datum mog povratka u Srbiju resila sam da na vreme pocnem sa pripremama. 
Planiram kada se vratim da otvorim svoju licnu malu sminkernicu i nadam se da cu uspeti u tome.
U slucaju i da ne uspem uvek mogu da sminkam kod kuce kao sto sam i do sada. Zivim na kraju grada, ali nisam primetila da je do sada to nekom smetalo. Sto se tice lokala, njega smo kupili. Ostala je detaljna rekontrukcija koja ce trajati mesecima, tako da cu sigurno kada se vratim bar jedno vreme raditi kod kuce.Ne vidim nikakvu sramotu u tome.

Do sada nisam nesto kupovala sminku ovde, jer trenutno ne sminkam skoro nikog sem sebe. Vise sam paznje posvetila proizvodima za negu, ali to sta ja ovde kupujem nema kod nas, pa nisam pisala recenzije.

I tako sam resila da krenem malo u soping za moju sminkernicu i napunila punu korpu jer nisam mogla da odolim. Naravno da sam potrosila sav novac koji sam ponela i nisam uspela da kupim nijednu boziju senku, ali nema veze. Dok ja krenem kuci, ici cu sigurno jos koji put, pa cu kupiti drugom prilikom. Nedaleko od mog mesta u kom zivim nalazi se sephora, tacnije 10 minuta voznje.
Tamo sam pokupovala sve ovo. Necu pisati o cenama, o tome cemo u odvojenim recenzijama, ako ih budete zelele, ovaj post ce biti vise u slikama, nego u tekstu. Nadam se da ce vam se dopasti.



    Novo u martu








Radi se o MAKE UP FOR EVER brendu, dobro poznatom svima. Oni se ne mogu pohvaliti povoljnim cenama, ali se mogu pohvaliti kvalitetom. Do sada sam koristila neke brendove koji su jeftiniji i svima na dohvat ruke. Kao sto su revlon, nyx, rimmel itd. I dalje mislim da su ti brendovi sjajni, ali jednostavno sa novim mestom za rad i moje sminkanje dizem na visi nivo, pa tako dizem i cenu sminkanja.

Moram vam reci da sam do sada za svoje sminkanje naplacivala 1000 dinara. Mislim da sam bila najjeftinija u gradu. To sam radila iz razloga jer sam zelela da imam sto vise posla, sto vise vezbanja. 
Sad mislim da sam i sama dostigla visi nivo, te mogu da predjem na bolju i skuplju sminku.




Vec sam citala dosta o ovoj sminci i znam da je dobra te je necu puno koristiti jer sam je prvestveno kupila za rad. Naravno da cu tu i tamo probati neke proizvode i pisati vam o tome ako zelite, ali ovo uglavnom cuvam za povratak kuci.


Pa da pocnemo....


Mist & fix , sprej za fiksiranje sminke. Dugotrajan i hidrirajuci.

Aqva brow - ovde pise da je u pitanju korektor za obrve, ali ja bih ga nazvala bojom za popunjavanje i iscrtanje obrva. Vodootporan. Nijansa 30.


 Maskara smoky stretch.


Puder u kamenu pro> finish koji sam uzela u nijansama 140, 125 i 115.




Puder u kamenu transparentan, beli.

 Brozner u nijansi 151.



Dve boje za konturisanje. Nijansa 2. Ovde deluje da je braon previse topla, ali takva je samo na    slici.

Korektori. Jedan sam uzela da ga trenutno koristim, jer mi je starog ponestalo. Nijansa pod brojem 6.


Puderi za masnu kozu MAT VELVET+ , nijanse 25, 35 i 40.


I za kraj puderi za normalnu i suvu kozu u nijansama 127,118,115 i 110.


________________________________________________


Toliko od mene u ovom postu, nadam se da vam se dopada moj izbor, ukoliko zelite da pisem recenzije o nekom od ovih proizvoda, slobodno mi javite u komentarima :)


Do sledeceg citanja ljubim vas :* 

16 comments:

  1. Draga Tijana ja se prosto izgubih u ovoj divnoj šminci, ma milina je samo gledati! Post je savršen, a kako i ne bi? Želim ti da ostvariš sve planove i uvek puunoo posla i puno blog postova i čitalaca!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno draga Marija :) Zaista mi puno znaci!

      Delete
  2. Fotografije su odlične, bravo!
    A šminku neću da komentarišem, dovoljno je da ti kažem da ti zavidim :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, trudim se :)) Joj nemoj da mi zavidis, dodji u Zrenjanin kad se vratim, pa cemo zajedno mackati novim sminkama :*

      Delete
    2. Nije loš predlog :) Nismo ni previše daleko :) tako da bi neko viđenje i kafica moglo da se organizuje♥

      Delete
    3. Sto da ne :) Ja sam za, samo da se vratim kuci :)

      Delete
  3. Malo je reci da su ovi noviteti u tvojoj kolekciji izvrstni.
    Odusevljena sam.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga :) Gledala sam da uzmem sto bolje :)

      Delete
  4. Prelepe su fotografije 😊 sminku gledam i ne trepcem 😂 moram da ti kazem da ti bas zavidim 😉 sve najbolje ti zelim sa poslom 😘

    ReplyDelete
  5. Gledam slike i pitam se jesamo li u raju !?! Divne fotografije, a sminku necu ni da komentarisem :) :) Zelim ti mnogo, mnogo, mnogo posla i zadovoljnih musterija :) Samo napred devojko :) :)

    ReplyDelete
  6. Koliko divne šmink na jednom mestu, pravi raj za oči i dušu. :)

    Moj Šminkeraj Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste zaista :) Prosto mi zao sto trenutno nemam koga da sminkam :(

      Delete
  7. Kada sam ugledala prvu sliku ostala sam bez daha. Noviteti su savršeni. O mnogima sam čitala samo riječi hvale i zaista si prava sretnica. A što se tiče fotkica kapa dole. Zaista su vrhunske!

    Moj mali kutak

    ReplyDelete

Makeup
Hair