Nega lica

Cudo medju proizvodima za ciscenje lica.

March 27, 2017 Unknown 21 Comments


Krenem ja tako u prodavnicu da kupim neke namirnice i kako su mi sva sredstva za ciscenje lica pri kraju, resim da probam neki novi. Vec sam imala neutrogena gel za ciscenje lica od grejpfruta koji me nije razocarao. Ipak nije bio nista posebno. Osvezavao je lice odlicno i sluzio je za umivanje ujutru i uvece i u tom polju nije omanuo. Sasvim lepo cisti i to je to. Pristojan proizvod.
Nakon toga resila sam da probam neutrogena visibly clear shine& pore piling. Nije bio narocito skup,  4,35 e. S obzirom da imam problema sa masnom kozom, izabrala sam bas njega.
I otrkrila skroz jedan novi nivo ciscenja lica koji ce tesko biti nadmasen.

O cemu se zapravo radi?

Ja sam natrljala ovo cudo na lice i pomislila da sam greskom kupila neku kremu. Opet nije mi bilo logicno da je krema u pitanju jer su bile prisutne one male kuglice za ciscenje lica. Koja krema jos to sadrzi. Odmah sam stala da proverim pakovanje i kako ne razumem Francuski, pomislila da sam nesto pogresno razumela. Sta je ovo bre? Totalno sam se zbunila. Tekstura ovog proizvoda je kao krema, a jos se radi o proizvodu za masnu kozu. Ostala sam u cudu. Iznenadio me i osecaj na usnama, zato sam i pomislila da sam pogresila, osecaj na usnama je kao da sam nanela neku strasno hidratantnu kremu.


Dakle u pitanju je gel za ciscenje lica, koji sadrzi kuglice kao piling, a ima teksturu kao krema. 
Nebitno je sve to, bitna je samo cinjenica da ovo cudo zaista cisti lice neverovatno, a ostavlja ga skroz hidriranim i matira! Da, dobro ste cule. Ja neverujem sta pisem sada, nisam ni znala da je ovo moguce. Ja sam odusevljena. To sto ovaj gel radi ni jedan do sada nije radio. 





 Mozete proveriti spisak sastojaka, ako nesto uspete da razumete, s obzirom da je na Francuskom.

Mogu reci da sam, ne zadovoljna, nego prezadovoljna ovim proizvodom. Apsolutno ni jedan drugi ne moze da mu parira. Neverovatan je. Nisam sigurna da li mozete da ga pronadjete u Srbiji. Ako ga je neko video negde po parfimerijama, javite mi. Sigurna sam da normalnoj i suvoj kozi ne bi odgovarao, ali za masnu i kombinovanu kozu je pravo otkrice ! 


Od sada on postaje deo moje svakodnevne rutine i definitivno ga necu menjati. 


_____________________________

Koji je vas omiljeni proizvod za ciscenje lica? Nesto bez cega ne mozete ? Da li ste vec probale  neutrogena proizvode?


21 comments:

  1. Ovaj proizvod nisam probala, ali mislim da hocu u skorije vreme, divan post, hvala na preporuci <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga :) :* Nadam se da ga ima u Srbiji :)

      Delete
  2. Lovely post! I followed your blog, mind following mine? ☺️
    ~XOXO Mariam
    http://artmangaanime.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Odlicna recenzija :) bas si nahvalila ovu umivalicu ali je nazalost nigde nisam videla :( kod nas sve ono najbolje nikad ne stigne :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi nahvalila sam je sa razlogom :D Zaista. Ne brini i ako je jos nema kod nas, sticice. Nadam se da ce me cekati kad se vratim :)

      Delete
  4. i like this brand. it has a really good staff:) follow U:) hope U follow back:)

    ReplyDelete
  5. I saw this gel yesterday but I wasn't 100% sure if it would work on my face, I hope that neutrogena will release rest of their skincare products in Europe because some of them are amazing :)

    ReplyDelete
  6. If you have oily skin it will work 100% :) Yes, i hope so.
    I follow you, if you want you can follow me back :) :*

    ReplyDelete
  7. Draga, post je predivan. Nisam se susretala sa ovim proizvodom, ali obožavam ih. Ja koristim tonik od kamilice i zobi koji se ispire, i moram priznati da sam jaaako zadovoljna. Pored što čisti lice, primijetila sam da dosta uklanja i one manje mitesere. Skoro sam ga poklonila drugarici i bila je oduševljena njegovim efektom, već nakon drugog umivanja.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete

Makeup
Hair