Kako?

Rumenilo? Da li nam je potrebno i kako se nanosi?

February 08, 2017 Tijana Bosnjakov 0 Comments


Mnoge devojke izbegavaju rumenilo , jer se plase da ne preteraju sa njim, neke ga opet zaobilaze jer ne znaju gde tacno da ga stave.Nema nista bolje od rumenila sto ce bledo lice uciniti vedrijim, zdravijim i svezijim. DA, rumenilo nam je potrebno. Zato devojke ne bezite od njega, suocite se.

Postoje tri vrste rumenila:
1. U prahu 2. U stiku

3.TecnoKako odabrati?

Ja svima preporucujem rumenilo u prahu, jer on svima odgovara i sa njim je najlakse raditi.Rumenilo u stiku nije bas najbolje sa masni i kombinovani tip koze. A sa tecnim rumenilom se jako lako pretera. I ako se pretera nema sanse da se skine,mora se skinuti sminka sa lica komplet.

Kako odabrati nijansu?

Pa pre svega, treba isprobati razne boje kako bi utvrdili koja nam najlepse stoji.Takodje mozete kombinovati ako je u pitanju dnevna sminka rumenilo ne bi trebalo da bude jako i intezivno, a ako je vece u pitanju onda ga treba malo pojacati.
Pravilo kaze: 
                                                                  
-Ko ima svetliji ten vama ce odgovarati citav spektar svetlijih tonova rumenila .Boja breskve, roze,narandzasta itd.
thebeautylookbook.com
-Sve ostale boje koze bi trebalo da biraju tamniju boju rumenila. Kao sto je tamno roze i slicno.
lightsfashionbeauty.comGde se nanosi rumenilo?
                                                                                    xovain.com
Moj savet: NASMESITE SE i nanesite rumenilo na najistaknutijem delu obraza. To sto se zaokruglilo e tu ide rumenilo i gotovo. Tako necete pogresiti. To je najosnovniji tip kako bi ste to mogle da uradite i to moze svako.Naravno ne preterujte,lakse ce te dodati jos nego sto cete oduzeti.

Naravno, postoji nekoliko oblika lica i nacina kako se na svaki oblik nanosi rumenilo,ali to ce te vremenom savladati.Ako znate kojeg je oblika vase lice, pogledajte slike i pokusajte..ako ne uspe ,uvek mozete da se vratite na nasmejane obraze i to je to .
Da li vi koristite rumenilo? Koje je po vama najbolje?                                     

0 comments:

Makeup
Hair