Soping

Šoping na sajtu Zaful -Haljine-čokeri-džemper i četkice

May 26, 2017 Unknown 29 Comments


Ovo je definitivno moj prvi šoping na ovom sajtu. Šta mogu da kažem o samom sajtu? Čini mi se da su ovde postavljene sve probirane stvari. Dakle sve što je u trendu, sve što se nosi, te su mi otežali i bilo mi je teško da se odlučim. No, poručila sam 5 proizvoda, što su oni podelili u dva paketa. Koji su stigli neverovatnom brzinom od 7 dana. Moram reći WOOW za uslugu. Sve je profesionalno. Sve je na nivou. Cene jesu malo veće i baš me je zanimalo kakav je kvalitet tih proizvoda. Da se podsetimo, poštarina je besplatna za iznose preko 30e.

Pa da počnemo. Haljina, koja mi je odmah zapala za oko. Da li se uopšte može nazvati haljinom? 


Dosta je kratka. A tu je i red dugmića i postoji jedan veliki prostor izmedju zadnjeg šava i zadnjeg dugmeta. Videćete već u nastavku. Kakav je materijal? Ono što odmah mogu reći da je upravo kao sa slike. Dakle nije ništa tanji i manje kvalitetan. Pogledajte cenu haljine OVDE, trenutno je na sniženju. Šta mogu reći o kroju haljine? E tu već ima malo polemike. Ja, kao modelar odeće, mogu slobodno reći da ovo nisu dobro smislili. Što se tiče dimenzija haljine, ona mi savršeno pristaje, ali što se tiče okovratnika tj. ovog čamca oko ramena, koji je vrlo zanimljiv, on je katastrofa. Dakle kao da je veličina okovratnika univerzalna, kao da njegove dimenzije nisu menjane u odnosu na veličinu modela.  Ja sam sitne gradje i ovaj okovratnik mi štrči na sve strane. Ukoliko napred dobro namontiram, džabe, jer onda nazad imam problem kod ledja. I tako. Inače je sve lepo sašiveno i sastavljeno. Ipak tu je problem sa krojem koji ne mogu da ignorišem. Moguće je da može da se malo suzi kod krojača i prepravi i ja ću ovo definitivno pokušati. Jer haljina i jeste božanstvena i prosto mi je žao da je nenosim.


Sledeća stvar na redu je džemper. Znam da dolazi sve toplije vreme i temperature od 30 stepeni u hladu. Ipak ja prosto obožavam džempere.


I samo sam iskoristila priliku da pokupim još jedan na sniženju baš zato što nije u sezoni. Znate ono kada nemaju baš veliki magacin za skladištenje odeće, pa onda rasprodaju po nižim cenama samo da se reše robe, jer nemaju gde da je smeste. Pa to je to otprilike. Tako ja ko nenormalna, leti kupujem džempere, a zimi sandale. Šta mogu reći o materijalu ovog džempera?


Zaista kvalitetan. Mislila sam da ću dobiti nešto tanko i jadno, ali baš su me oduševili, ovaj džemperak je sam zauzeo ceo jedan paket. Debeo je i težak. S obzirom da je veličina jedna jedina i univerzalna, malo sam se uplašila da će mi stići neki ogroman, koji prevazilazi granice oversize džempera, ali ne.


Stigao mi je baš u mojoj veličini kao da je za mene šiven. Ja sam ga uzela po ceni od 10 e. Ipak cene se menjaju svaki čas, možete proveriti OVDE, koja mu je trenutna cena.



Sledeće na redu je cvetna haljina. Više o njoj i cenu, pogledajte OVDE, ona je trenutno na sniženju. U toku leta ja stvarno najviše volim da nosim haljine, ali ono što je bitnije od svega je da se osećam komotno u njima. Sa ovom haljinom to nažalost nije slučaj.



Ja sam naručila s veličinu, koja mi naravno odgovara u svemu osim u dužini. Dakle za moj ukus je previše kratka. Stoji ona meni ok dok su mi ruke spuštene, ali ako ih podignem, ode i haljine i gore ili se nedaj bože sagnem da nešto dohvatim.


Što se tiče materijala on je jako prijatan za nošenje, nekako je lagan i baš onako letnji. Leprša na sve strane. I kroj haljine je dobar, vidi se da je baš kvalitetno uradjena.



Što se tiče samog dezena i boja haljine i one su kao na slikama. I kompletna haljina mi se jako dopada i verujem da bi nekom nižem savršeno pristajala. Ja nisam imala sreće.


Sledeće na redu su čokeri. Trend koji je zaludeo svet. Ja moram priznati da do skoro nisam imala ni jedan božiji čoker, ali eto situacija se promenila i sada imam 8.




 I njih sam kupila po jako povoljnoj ceni, proverite OVDE. Nisam ni znala šta ću dobiti s obzirom da su zaista jeftini. Ipak stigle su mi odlične ogrlice koje nemaju nikakvu manu.


Na pojedinim ogrlicama onaj deo nazad za zakopčavanje je drugačije boje, dakle negde je bronzani, negde zlatni, a negde srebrni. Ipak ja to ne doživljavam kao manu. Realno taj deo se i ne vidi.
Tako da sam se baš prijatno iznenadila, dobila sam 8 odličnih ogrlica koje ću svakako nositi, ako kako mi stoji svaka od njih, pogledajte u nastavku.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


I što se tiče četkica,one izgledaju ovako


one su koštale svega 5,5 e i moje utiske i više o njima možete pogledati OVDE.

Eto. Toliko od mene u ovom postu. Kada na kraju sumiram utiske, ja bih opet poručivala od zafula, jer me nisu razočarali. Bez obzira na haljine, ja sam zadovoljna. Dobila sam i više nego što sam očekivala od jednom kineskog sajta. Vreme isporuke je za svaku pohvalu, kao i materijal.



_________________________________________________

Da li ste već poručivale sa sajta Zaful i kakvi su vaši utisci? Kako su vam se dopale stvari koje sam ja poručila?



29 comments:

  1. Odeca izgleda bas lepo. Imam isti set cokera i odlicni su... :)

    http://beautywithen.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Dzemperak je extra i bas ti lepo stoji, haljinica takodje- a duzina je problematicna svima nama sa malom decom😀.Volim ove viseslojne cokere.I sve u svemu👍👌...

    ReplyDelete
  3. Kakoo si zgodnaaa :O Sve ti lepo stoji :*

    Fashion Lover

    ReplyDelete
  4. Poručivala sam sa ovog sajta, takođe mi je jedna haljina bila kratka dok me jedna stezala u grudima pa sam ih poklonila. Jako mi se dopada plava haljina i baš mi je žao što je tebi mala, ali u svakom slučaju može da se skrati i bude prelepa bluza.

    ReplyDelete
  5. Sve je savršeno. Najviše mi se dopada cvetna haljinica. :)

    Kathy's delight I Instagram I Facebook

    ReplyDelete
  6. Sve mi se dopada, odličan izbor :) imam poslednji čoker, ali bordo :)
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
  7. Predivan izbor, sve mi se dopada posebno čokeri, njima prosto ne mogu da odolim :)
    Magični svet lepote

    ReplyDelete
  8. Very nice the dress!! :))
    Hi I am following you back!
    I have other socials too if you want :)
    ♥ ♥ ♥ ♥ That's Amore Blog
    ♥ ♥ ♥ Facebook
    ♥ ♥ Twitter
    ♥ Instagram

    ReplyDelete
  9. Predivne stvari si odabrala draga <3 bas mi se dopadaju <3
    Lepojkica i mama

    ReplyDelete
  10. Predobra recenzija, baš onakva kakvu sam i očekivala od tebe. Jasna, iskrena i detaljna. Što se tiče stvarčica jako lijepo izgledaju, a što se tiče haljinice, meni je jako žao što ti je kratka, ali na tvom mjestu ne bih odustaja :D. Pokušala bih napraviti kombinezon od toga. Pokušaj malo da sastaviš kraj haljinice, na nekih 4-5cm, ne više. Pa da bude onako kao "dublji" šorc. Iako se meni ne može desit da je nešto kratko jer sam stvarno niska, ali kada bi se desilo ja bih pokušala sa tu opciju. Jer mi djeluje jako lijepo i za kombinezona.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  11. I am following you back))
    Great post dear!

    ReplyDelete
  12. Moram da kazem haha,dobro dosla u klub-sve imamo isti dzemper.😁
    A ja i isti komplet cokera,koje sam mahom razdelila,meni sam 3 ostavila.
    Sto se tice haljinica slatke su,ali oni uvek imaju problem sa duzinom,u to sam se i sama uverila sa poslednjom porudzbinom. Dobro je kad mozes sama da prepravljas. 🙂

    ReplyDelete
  13. Obozavam Zaful i zaista mi je jedan od omiljenih sajtova. Imam isti coker dzember, doduse u crnoj boji, kao i ovaj set cokera, koji su osrednjeg kvaliteta, sto ces i sama uskoro videti, ali su veoma itneresantni i povoljni...Identicnu cvetnu haljinu sam i ja narucila samo sto su mi poslali u pogrednom broju pa mi je malo mala...hah :D U svakom slucaju, sjajna recenzija, predivno predstavljene stvari.

    Visit me, Gothic

    ReplyDelete
  14. Predivnoooo,haljina ti super stoji..a slika s kucom je genijalna :D

    Jvncc

    ReplyDelete
  15. Wow predivne stvari!
    Neke sam i ja narucila,iskreno preljeo je. Ti si nam jedna od naj blogerica!!
    Posjeti nas blog

    sweet-girls-em.blogspot.ba

    ReplyDelete

Makeup
Hair