Recenzije

Sleek palete

March 02, 2017 Unknown 7 Comments


Ako delite dobru pigmentaciju,sirok izbor boja i pristupacnu cenu, onda su sleek palete pravi izbor za vas. 


Bez obzira koliko skupih i poznatijih paleta imam i dalje ponekad koristim i sleek. Imam samo dve njihove paletice i to je savim dovoljno da zakljucim da su oni jedan brend koji je tesko nadmasiti u odnosu cene i kvaliteta. Svako ko pocinje sa sminkanjem, kada me pita koje senke da kupi, ja uvek preporucujem bas ovaj brend.


Ja imam paletu "STORM'' i


paletu ''oh so SPECIAL''


Malo je reci da sam prezadovoljna.





Palete na prvi pogled izgledaju malo, ali unutra je zausta jedna pristojna kolicina senke koja ce vam dugo trajati. 
Senke dolaze u kompletu od 12 boja. Tu su kombinacije mat, sedefastih i sa skljokicama. Ove sa sljokicama malo se vise krune od mat. Nece vam toliko potrajati, ali sto se mene tice ja i ovako vise koristim mat senke, a sljokicaste i kad koristim, koristim ih u manjim kolicinama. Mozete primetiti na mojim slikama da mi nekoliko boja fali. Upravo vam to govori koliko su ove senke dobre. Sto se tice pakovanja, meni se dopada. Ja volim taj minimalisticki stil. Kutija je mat crna. Slabo se nazire ime brenda. Unutra na strani poklopca, tu je veliko ogledalce, sa druge strane senke i jedna cetkica. Cetkicu sam odmah negde odlozila i zagubila. To je ona sundjerasta mala cetkica, mozete je nekad koristiti kad nanosite sljokicaste senke. Ili senke u uglu oka. 

Ja sam moje senke narucila sa sajta ''Makeup plaza'' i zaista sam zadovoljna i senkama i sajtom. Koliko se secam nije bilo nikakvih problema. Jedna paleta je kostala 1400 dinara. Secam se da kad sam otvorila unutra je stajao neki papiric o kontroli, na srpskom. To je bilo ime osobe valjda koja je iskontrolisala da li je sve u redu. To mi je bilo bas simpaticno. Da spomenem samo da je sleek svetski poznata paleta i po meni mnogo bolja od onih sto mozete pronaci po parfimerijama. Naravno neke senke su manje pigmentovane, neke vise. Ali ni za jednu ne mogu da kazem da je slaba i da se ne vidi na kozi. 

Ovako izgleda nova paleta ''STORM'' na internetu.
A  ovako izgleda uzivo.



Pigmentacija je ovakva.




 A ovako izgleda na oku.

Nemam na slici ni ajlajner, ni maskaru.



Ovako paleta ''Oh so SPECIAL'' izgleda na internetu. 


Ovako izgleda uzivo.


 Ovakva je pigmentacija.




A ovako izgleda na oku.




Umesto da kupujete kopije skupih paleta, kupite sleek paletu, jer sa njom ne mozete pogresiti. Za istu sumu cete mozda kupiti kopiju koja je neispitana, pravljena ko zna gde u ko zna kakvih uslovima, sa kojekakvim nedozvoljenim sastojcima. Sleek palete su svakako bolje resenje. Odlicne su cak i za profesionalnu upotrebu. Ja planiram da uzmem sve moguce kombinacije boja, jer vrede svaki dinar.






Imate li vi sleek paletu? Kakva su vasa iskustva? Koja vam je omiljena ?



7 comments:

  1. Post mi je dosao kao porucen :)
    Zelim da sebe obradujem jednom sleek paletom, pa me zanima, koju bi mi ti preporucila, apsolutno nisam ogranicena bojama, sve dolazi u obzir :)

    ReplyDelete
  2. Pa iskreno da ti kazem, ja bih volela da probam ultra mattes i sunset..Nisam toliko razmisljala bas o tome jer ih zelim sve :D Ali ako bi trebalo da odaberem jednu onda bi to bilo ultra mattes, jer bas zelim da experimentisem sa bojama :) Hvala ti sto komentarises :*

    ReplyDelete
  3. Paletica je sjajna, nisam je probala, ali po tvojoj preporuci mislim da necu pogresiti. <3

    Pratim te, pa ako zelis uzvrati

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Neces pogresiti :) Uzvratila sam ti :)

    ReplyDelete
  5. Ja jos uvek nemam Sleek, ali moracu uskoro da ispravim tu nepravdu :) Odlican post, slike su ti prelepe. Ja volim kada vidim da neko svoje proizvode trosi,to je znak da su oni zaista dobri :)

    ReplyDelete
  6. Imam Sleek palete. Oh so special mi je odlicna, a posebnomi se svida Original, obavezno je probaj. Odlicne fotke.

    ReplyDelete

Makeup
Hair